Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citrusos-meggyes panna cotta

Citrusos-meggyes panna cotta
Citrusos-meggyes panna cotta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi, könnyed pihe-puha olasz finomság. Millióféleképpen variálható, nagy előnye, hogy előre elkészíthető, így vendégsereg érkezésekor tökéletes választás. Egy nehéz fogás után is megállja a helyét desszert gyanánt, mivel egy könnyű, frissítő nyalánkság, a meggy és a citrusok révén is.

www.mirelite.hu

a receptet NYAMM.hu ajánlja

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tejszínt összekeverjük a reszelt héjakkal és a cukorral.
  2. Felfőzzük.
  3. A lapzselatint hideg vízben feloldjuk, majd felmelegítjük.
  4. Összekeverjük a tejszínes keverékünkkel.
  5. Forma aljába meggydarabokat teszünk, majd beleöntjük a tejszínes részt. Hűtőbe tesszük dermedni minimum 2 órára.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 094
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

MIRELITE

Mióta szakács: 2013.11.04.
10 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös panna cotta, olasz tejszínes édesség, olasz meggyes desszert

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

344
habtejszín 4 dl
lapzselatin 1 csomag
citromhéj 1 citromból nyert
lime héja 1 lime-ból nyert
cukor 2 ek
meggy 200 g