Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chorizos csirkecomb

Chorizos csirkecomb
Chorizos csirkecomb
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy Nigella Lawson recept. Egyszerű, gyors és finom. A Chorizot helyettesíthetjük finom otthoni paprikás kolbásszal.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A chorizot kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, elfelezzük, megmossuk. A hagymát meghámozzuk, durvára vágjuk.
  2. A húst megmossuk, szárazra itatjuk.
  3. Hozzáadjuk a burgonyát, kolbászt és a hagymát, meglocsoljuk az olajjal, és jól összedolgozzuk. Sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Az egészet egy tűzálló tálba borítjuk. Megszórjuk az oregánóval és a narancshéjjal.
  5. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 60 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 058
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: spanyol
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos-csirkecombos burgonya, burgonyás csirkecombos egytál, chorizo kolbászos burgonyás csirkecomb

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kőri Ibolya
Kőri Ibolya Tue, 2015-11-24 14:22

nagyon jól néz ki a csirkéd, kedves Glaser, GRATULÁLOK,,, nekem ***** ér, tisztelettel Ibolya.

719
olívaolaj 1 ek
csirke alsócomb 4 db
chorizo 125 g
burgonya 400 g
lila hagyma 1 közepes db
oregánó 1 tk
narancshéj 0.5 narancsból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint