Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis uborkasaláta mákkal

Chilis uborkasaláta mákkal
Chilis uborkasaláta mákkal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss, üde nyári saláta, és ahogy az ember ráharap az apró mákszemekre, egy igazi ízbomba robban a szájában.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát hosszában félbevágjuk, és egy kanállal kikaparjuk a magjait, majd vékony csíkokra vágjuk.
  2. Az összes többi hozzávalót egy tálban összekeverjük, és hozzáforgatjuk az uborkát.
  3. Azonnal tálaljuk, de ha mégsem, akkor pedig később öntsük le róla a levet.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 272
elküldve: 2
receptkönyvben: 73
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Dávid

Mióta szakács: 2013.03.04.
336 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

ubisali, mákos uborkasaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

298
kígyóuborka 2 közepes db
chili 2 db
koriander 1 csokor
fehérborecet 60 ml
olívaolaj 100 ml
mák 2 ek
cukor 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint