Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis fasírt hagymás krumplival

Chilis fasírt hagymás krumplival
Chilis fasírt hagymás krumplival
100 perc / előkészület: 40 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos fasírton csak annyit változattam, hogy chili port használtam bors helyett és több fokhagymát, a hagymás krumpli nagy kedvence a családnak.

hozzávalók / 4 adag

A fasírthoz

A hagymás krumplihoz

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemléket leöntjük a tejjel, a darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, a tojást, a chili port, a zúzott fokhagymát és sót ízlés szerint.
  2. Vizes kézzel fasírtot formázunk, és olajban kisütjük.
  3. A krumplit kockára vágjuk, és megfőzzük, a hagymát apróra vágjuk, olajon aranybarnára pirítjuk, majd belekeverjük a krumplit, és sózzuk ízlés szerint.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 871
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

chilis fasirt krumplikörettel, chilis vagdalt hagymán sült burgonyakörettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1236
darált sertéshús 1 kg
zsemle 2 db
tej 1 dl
chili 0.5 kk
tojás 1 db
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl
vöröshagyma 1 nagy fej
burgonya 4 db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek