Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cheddarsajtos-rúd

Cheddarsajtos-rúd
Cheddarsajtos-rúd
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Abbahagyhatatlan rágcsálni való, ízes, ólmos rudak.

Forrás: net

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk a lisztet a vajjal, majd a többi hozzávalóval sima tésztává gyúrjuk.
  2. Ezután enyhén lisztezett felületen kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd lekenjük az enyhén felvert tojásfehérjével, és megszórjuk a parmezán sajttal.
  3. Végül egy derelyevágóval kb. 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd tetszés szerinti hosszúságú rudakra.
  4. A rudakat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, majd megsütjük őket. Sütés 180 fokra előmelegített sütőben.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 716
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
450 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

cheddaros rúd, sajtos rudacska, sós ropogtatni való

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

707
finomliszt 25 dkg
cheddar sajt 22 dkg
vaj 12 dkg
citromlé 1 ek
tojás 1 db
1 teáskanál
cayenne bors 1 csipet
tojásfehérje 1 db
parmezán sajt 2 dkg