Céklalé

Leírás

A céklának, az egyik legegészségesebb gumós zöldségnek, (gyümölcscentrifugával) frissen préselt leve. Számos áldásos, gyógyító hatása közül az antioxidáns, láz-és fájdalomcsillapító hatását érdemes kiemelni, de emésztési problémákra is természetes megoldást nyújt. Jelentős ásványianyag-és nyomelemtartalma miatt is javasolt fogyasztani, akár magában, vagy ételek, italok készítéséhez felhasználva. Süteményekhez, turmixokhoz adhatjuk, illetve bíborvörös színe kitűnő természetes ételfestékké teszi.

Céklalé
37
Kalória
-
Fehérje
8g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
8g
Cukor

100 g Céklalé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

8 g

víztartalom

0 g

gramm céklalé?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

8 g

vitaminok

20 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...