Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás-almás süti helena konyhájából

Céklás-almás süti helena konyhájából
Céklás-almás süti helena konyhájából
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fonnyadozott a cékla, és valahol olvastam hasonló receptről, most rögtönözve készítettem el. Hasonlóan készítjük, mint az almásat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk az almát, a céklát, majd lereszeljük.
  2. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, csipetnyi sót, szódabikarbónát, és összekeverjük.
  3. Forró olajba kanalanként adagolunk a masszából, szétnyomkodjuk, és megsütjük.
  4. Megszórjuk fahéjas porcukorral.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 658
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: cseh
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Céklás-almás tócsni, almás-céklás süti, fahéjas almás-céklás süti

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

583
cékla 2 közepes db
alma 4 közepes db
tojás 2 db
finomliszt 10 púpozott ek
szódabikarbóna 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 dl
porcukor 5 dkg
fahéj 1 kávéskanál