Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Búzakorpás húsgolyók

Búzakorpás húsgolyók
Búzakorpás húsgolyók
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eddig csak joghurtba szórtam a búzakorpát, kíváncsi voltam, hogyan működik, ha húshoz keverem, és úgy sütöm ki. Nem csalódtam, az biztos, hogy többször fogom így készíteni a húsgolyót.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy keverőtálban összekeverjük a hozzávalókat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és félóráig állni hagyjuk.
  2. Ezután a masszából diónyi gombócokat formálunk, és bő, forró olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 659
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Judit69

Mióta szakács: 2014.11.15.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pulykahúsos golyók, búzakorpás pulykahúsos golyók, pulykagolyók

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

204
darált pulykahús 50 dkg
tojás 2 db
búzakorpa 4 dkg
petrezselyem 1 csokor
fűszerpaprika 1 teáskanál
fokhagyma 3 gerezd
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
koriandermag 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint