Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyafészekben sült gombás lecsó

Burgonyafészekben sült gombás lecsó
Burgonyafészekben sült gombás lecsó
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy hirtelen ötlet volt, hogy muffin formában süssem meg. Finom, ropogós.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, és burgonyanyomóval összedolgozzuk 2 dl tejföllel.
  2. A paprikát, paradicsomot felszeleteljük.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, majd kis idő után a felaprított paprikát és a paradicsomot. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. A muffin formát vékonyan kikenjük vajjal, kibéleljük krumplipürével, megpakoljuk őket gombás lecsóval, megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 756
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

muffin formában sült gombás lecsó, gombás lecsós kosárkák, gombás lecsós tapas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

433
burgonya 80 dkg
tejföl 2 dl
paprika 6 közepes db
paradicsom 2 közepes db
vöröshagyma 2 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
gomba 20 dkg
0 ízlés szerint
sajt 10 dkg