r
Nosalty Logó

Bundás spirál virsli

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Bundás spirál virsli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 795 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 3174 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Előkészítés

Sütés

Összesen 287 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.5 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2351.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    1286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    195 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 795 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.9 g

Zsír

  • Összesen
    191.3 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1344 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9406.2 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    266 mg
  • Kálcium
    1637 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    321 mg
  • Foszfor
    1977 mg
  • Nátrium
    5145 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    781 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    396 micro
  • Kolin:
    920 mg
  • Retinol - A vitamin:
    781 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1725 micro
Összesen 3174 kcal
  • 12% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    850.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    465 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

Előkészítés

Sütés

Elkészítés

Előkészítés

  1. A virslit megfőzzük, majd a megfőtt virslibe hurkapálcát szúrunk.
  2. A felszúrt virsliket elvágjuk úgy, hogy spirál alakot kapjunk, tehát nem bevágjuk, nem kettévágjuk, hanem folytonos vonallal átlósan végig vágjuk a virslit. Majd ha szétvágtuk, akkor széthúzzuk a virslit a pálcán.
  3. Ha mindezekkel végeztünk, és érthetően írtam le, akkor jöhet a panírozás.

Sütés

  1. Panírozás után kisütjük szépen egyesével, mert több nem fér el a serpenyőben.
  2. Megvárjuk, míg egy kicsit hűl, lehúzzuk a pálcáról, és fogyasztjuk.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 118
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 10793
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Megint internetes videó alapján csináltam újra a receptet, és szerintem sikerült. Próbáld ki te is! Vigyázz, mert nagyon finom!

Hozzávalók

Előkészítés

Sütés

Címlapról ajánljuk

További cikkek