Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bundás husi

Bundás husi
Bundás husi
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom húsétel, hogy ne mindig csak rántott hús kerüljön az asztalra.


hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretként adhatunk hozzá burgonyapürét.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk és állni hagyjuk.
  2. A tojásokat felütjük, elkeverjük sóval, petrezselyemzölddel és annyi liszttel, hogy lágy masszát kapjunk, majd vízzel hígitjuk. (Sűrűbb palacsintatészta állagú legyen.)
  3. A hússzeleteket lisztbe mártjuk majd a masszába, és forró olajban 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük.

  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 953
elküldve: 1
receptkönyvben: 126
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorka

Mióta szakács: 2009.07.12.
75 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: wok receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

bundás hús, bundázott hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-11-19 14:04

Szia:) én is sűrűn sütök ilyet, én a tetejére tejfölt és reszelt sajtot teszek, úgy is isteni:)

Dorka
Dorka / Dorka Fri, 2010-11-19 15:33

Szia Tituska!

Köszi az ötletet , biztosan ki fogom próbálni! Üdv: Dorka

958
sertéscomb 50 dkg
tojás 4 db
finomliszt 7 evőkanál
0 ízlés szerint
petrezselyem 2 ek
napraforgó olaj 3 dl