r
Nosalty Logó

Brokkolis sós pite

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Manci Szabó
Brokkolis sós pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 915 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 3660 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír

tészta

töltelék

Összesen 168 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    51.6 g

Zsír

  • Összesen
    55.9 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    313 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4098.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    1330 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    926 mg
  • Nátrium
    1690 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    256.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    606 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    480 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    1360 micro
  • β-crypt
    236 micro
  • Likopin
    547 micro
  • Lut-zea
    1545 micro
Összesen 915 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    206.3 g

Zsír

  • Összesen
    223.5 g
  • Telített zsírsav
    129 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1250 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16394.1 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    5321 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    3704 mg
  • Nátrium
    6760 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1026.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2422 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    530 mg
  • D vitamin:
    235 micro
  • K vitamin:
    383 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    512 micro
  • Kolin:
    761 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1919 micro
  • α-karotin
    209 micro
  • β-karotin
    5439 micro
  • β-crypt
    945 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    6182 micro
Összesen 3660 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    752.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 168 Kcal

Hozzávalók

tészta

töltelék

Elkészítés

tészta

  1. A vajat elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a 20 dkg reszelt sajtot, sót, őrölt borsot és a vizet. Ezekből tésztát gyúrunk, és fél órára betesszük a hűtőbe.
  2. Majd a tésztát belenyomkodjuk egy lapos, kerek edénybe, és előmelegített 200 C fokon 15 percig sütjük, majd kihűtjük.
  3. Közben 4 db tojást, 2 dl tejet, 20 dkg reszelt sajtot összekeverjük, és ráöntjük a kihűlt tésztára, és még kb. 5 percig sütjük.
  4. Addig a brokkolit és a spárgát enyhén sós vízben kb. 1 percig főzzük, vízből kiszedve a brokkolit rózsáira szedjük, a spárgát 2 részre vágjuk.
  5. Majd a brokkolirózsákat és a spárgát, a felcsíkozott piros paprikát, félbevágott koktélparadicsomot szépen elrendezzük az elősütött tésztán, és harmadszorra is visszatesszük a sütőbe. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 84
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 5310
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 25.

Ajánló

Mindenkinek ajánlom aki szereti a különleges ételeket.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Manci Szabó 31 recept

Ezt a receptet azoknak ajánlom, akik szeretik a különleges, húsmentes ételeket. Bármilyen zöldséggel vagy akár hallal vagy csíkozott (előfőzött) csirkemellel is nagyon finom.

Hozzávalók

tészta

töltelék

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek