Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brindzás és rozsos gömbök

Brindzás és rozsos gömbök
Brindzás és rozsos gömbök
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a brindzát!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét áztassuk be, majd nyomogassuk ki jól.
  2. Adjuk hozzá az alapanyagokat, és jól keverjük el. Tegyük a hűtőbe egy éjszakára, majd másnap formázzunk belőle gombócokat. Kb. 30-35 db lesz belőle.
  3. Lobogó vízben főzzük ki őket. Amikor feljön a tetejére, onnan még legalább negyed óráig szükséges a főzésük.
  4. Raguk mellé, húsokhoz köretként dukál.
  5. Jó étvágyat!
  • költség: 1300 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 455
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
103 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rozsos zsemlegombóc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

521
juhtúró 25 dkg
zsemle 2 db
búzadara 100 g
étkezési keményítő 4 evőkanál
vaj 4 dkg
kapor 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojássárgája 2 db
tojás 1 db