Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói aprópecsenye 4. -mustáros

Brassói aprópecsenye 4. -mustáros
Brassói aprópecsenye 4. -mustáros
85 perc / előkészület: 25 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húst a zsírjával együtt keverjük össze a sült krumplival, így nem szárad ki a krumpli.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd kisütjük.
  2. A húst felcsíkozzuk. Serpenyőbe beletesszük a zsírt, az apróra vágott fokhagymát és a húst. Amikor a hús aranybarnára sült, beletesszük a sót, borsot és a mustárt. 2-3 percig összefőzzük.
  3. A krumplit és a húst összekeverjük, majd tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 41 370
elküldve: 4
receptkönyvben: 282
elkészítve: 8/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Motyola

Mióta szakács: 2010.02.04.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros aprópecsenye, aprópecsenye sertéshúsból

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

frexnorbi
frexnorbi Thu, 2012-12-20 16:17

szia motyola! krumpli hámozni után majd serpenyőbe? nem kell előbb forralt vizbe lábasba és megpuhulni után serpenyőbe? üdv: norbi

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-11-19 11:51

köszönjük kiprobáltuk ezt a variáciot is a sok közül,egyszerű és gyors

573
burgonya 1 kg
fokhagyma 4 gerezd
mustár 5 ek
1 tk
bors 1 tk
sertéscomb 30 dkg
disznózsír 4 ek