Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brandy-s gesztenyepüré gránátalmával

Brandy-s gesztenyepüré gránátalmával
Brandy-s gesztenyepüré gránátalmával
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom az édességeket - anyai nagyapám cukrász volt - de azért igyekszem visszafogni magam. Időnként azért bűnözök, mint ahogy most is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gesztenyepüré masszát összekeverjük a brandyvel.
  2. A gránátalma magjait kiszedjük.
  3. Egy pohárba nyomunk tejszínhabot, rá gesztenyepürémasszát, majd megint tejszínhabot, s szórunk rá gránátalmamagot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 441
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gesztenyepüré, gesztenyepüré másképp, konyakos gránátalmás gesztenyepüré

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

426
gesztenyemassza 20 dkg
brandy 50 ml
tejszínhab 8 ek
gránátalma 0.5 db