Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsópüré sült sonkával

Borsópüré sült sonkával
Borsópüré sült sonkával
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Stahl Judit receptjei között találtam még régen a Nők Lapjában. Könnyű, gyors, finom, nagyon szeretjük. A színe kicsit szokatlan...

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Én sült Eszterházy sonkát adok hozzá, de természetesen tojással vagy egyéb feltéttel is lehet tálalni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsót pici vajon puhára pároljuk csipet cukorral, sóval.
  2. Nagy csokor petrezselymet adunk hozzá. Botmixerrel vagy turmixban pürésítjük, hozzákeverünk 2 dl növényi tejszínt, kevés őrölt borssal ízesítjük.
  3. A sonkát megsütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 15 343
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Pogácsa

Mióta szakács: 2014.01.01.
234 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes borsópüré, sült Eszterházy sonka borsópürével, zöldborsó-püré sült sonkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

604
zöldborsó 50 dkg
vaj 2 dkg
1 csipet
cukor 1 csipet
bors 0 ízlés szerint
növényi tejszín 2 dl
petrezselyem 1 csokor
sonka 10 dkg