Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Batátasteak

Batátasteak
Batátasteak
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édesburgonya minden mennyiségben és bármilyen elkészítési módban, most épp steakesen egy finom lazachoz.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk az édesburgonyáinkat, körülbelül fél cm vastag hasábokra szeleteljük őket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fahéjjal meghintjük, picit félretesszük.
  2. Közben felforrósítjuk a grillserpenyőnket, megkenjük kókuszzsírral és beleöntjük a batáta hasábokat. Attól függően, ki mennyire szeretné roppanósra a burgonyát, 10-15 perc alatt csíkosra sütjük őket! Tálalás előtt frissen vágott kakukkfűvel is megszórhatjuk! Vigyázat, hamar elfogy! :-)
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 916
elküldve: 1
receptkönyvben: 67
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Timejja9

Mióta szakács: 2013.10.24.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

grillezett hasábburgonya, krumplihasábok grillezve, grillezett burgonyafalatok, steakburgonya

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

288
édesburgonya 4 db
himalája só 0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
fahéj 0 ízlés szerint
kókuszzsír 1 ek