Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baromfi fasírtgolyók

Baromfi fasírtgolyók
Baromfi fasírtgolyók
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ebben a nagy melegben igyekszem minél kevesebbet tartózkodni a konyhában, na persze csak önmagamhoz képest. Evvel a recepttel sem bíbelődtem sokat.

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Ebből a bagettből készítettem.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat késes robotgépben összedaráljuk (úgy, hogy még darabos legyen, ne pépes), egy fél órára hűtőbe tesszük pihenni.
  2. A húsból pingpong labdányi darabokat tépünk ki, tenyerünk közt golyóvá alakítjuk, majd egy kicsit ellapítjuk.
  3. 2-3 kanál felhevített olajon mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
  4. Konyhai törlőn leitatjuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 052
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

fasírtgolyók, csirkehúsos fasírtgolyók, csirkemelles fasírt

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

300
csirkemell filé 30 dkg
kacsamell 20 dkg
újhagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
zsemle 1 db
ajvár 3 ek
tojás 1 db
napraforgó olaj 2 dl