r
Nosalty Logó

Barna sörben párolt marharagu

NS
Barna sörben párolt marharagu
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

376
Kalória
45.1g
Fehérje
15.1g
Szénhidrát
10.5g
Zsír
273.9g
Víz
85.2g
Koleszterin
698.8mg
Élelmi rost
4.6g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 376 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    727.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    441 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    273.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    384 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 376 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2182.4 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1322 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    45.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    821.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1151 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 1129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    79 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 77 kcal

Elkészítés

  1. Vágjuk kockákra a húst, sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg egy kis liszttel.
  2. Olvasszuk fel a vajat egy serpenyőben, és pirítsuk meg rajta a húskockákat. Szedjük át a húst egy lábosba.
  3. Pucoljuk meg és vágja apróra a hagymát, majd finoman süssük meg egy kis vajon. Kanalazzuk a hús tetejére.
  4. Keverjük össze a barna cukrot, a paradicsompürét és a marha alaplevet, majd forraljuk fel a serpenyőben. A forró elegyet öntsük a húsra úgy, hogy teljesen ellepje.
  5. Fedjük le az edényt, és tegyük be a sütő 3. polcára két órára.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 120 p
  • Sütés hőfoka: 170 °C

Ízletes, sörben párolt marharagu az Electrolux konyhájából.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...