Nosalty Logó

Barackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Varga Tiborné
Barackos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1017 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 8133 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 206 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    45.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1043.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    410 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.1 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    172.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    353 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    330 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 1017 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    105.1 g

Zsír

  • Összesen
    367.4 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    1009 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8349.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    3276 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    2669 mg
  • Nátrium
    1956 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1104.6 g
  • Cukor
    688 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1380.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2824 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    170 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    575 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2638 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1968 micro
  • β-crypt
    341 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1022 micro
Összesen 8133 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    212.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 206 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozávalóit összegyúrjuk, majd gáztepsi méretűre nyújtjuk úgy, hogy legyen egy kis pereme is.
  2. Ezután megfőzzük a krémet a tejjel, a cukorral, és a pudinggal.
  3. Levesszük a tűzről és egyesével belekeverjük a tejfölöket.
  4. A kész krémet a már tepsibe nyújtott tésztára öntjük, a tetejét pedig beborítjuk meghámozott, felszeletelt őszibarackkal.
  5. 170 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
  6. Ha megsült, ráöntjük a zselét, hűtőbe tesszük és kb 1 óra múlva lehet szeletelni.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 44500
  • Feltöltés dátuma: 2009. július 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Varga Tiborné 13 recept

 Nagyon kiadós és finom! Hamar kész.

Hozzászólások

ze(n)derta

kedves Varga Tiborné! csodálatos recept. a szüleim kertjében most érik a sárgabarack, remélem a hétvégén elkészíthetem majd a sütit. köszönöm, és további jó f?z?cskézést! üdv. xxx toma

Törölt felhasználó

nagyon finom el keszitettem!

Törölt felhasználó

Azt hiszem holnap ujra kell csinalnom mert meg melegem meg ettek a gyerekek.

Törölt felhasználó

Szeretném megkérdezni,hogy sütés el?tt kell rárakni a krémet és úgy megsütni. Milyen lesz a tejfölös massza? Nem fonnyad meg a barack sütés alatt? Légyszi segítsetk, szeretném elkésziteni,!!!!!!!!!!!!

ze(n)derta

kedves Anikó! én sárgabarackkal készítettem, s mivel nagyon érett volt a gyümölcs, én azt, csak sülés után tettem rá, illetve vontam be zselatinnal. a tejfölös massza ízben olyan lett, mintha sült túrótortát csináltam volna. igazán finom volt. érdemes kipróbálni! további jó f?z?cskézést. üdv, toma

Bebe1015

Kipróbáltam, nagyon jól sikerült! Bár 30 perc sütés után nem tudtam eldönteni, hogy kész-e, mivel nem volt elég magas a tepsim oldala és elkezdett kicsöpögni a krém. Kivettem a tésztát, kitakarítottam a süt?t, kicsit visszah?lt és utána megint csak visszatettem még egy kicsit sülni. A végén nagyon jó lett. Legközelebb magasabb oldalú tepsibe fogom sütni és talán kisebb h?fokon. Bátram ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki, mert mindenkinek ízlett, akit megkínáltam bel?le!

Törölt felhasználó

Nagyon finom ez a süti a család kedvencelett !Próbáljátok ki ! Nagyon fincsi !

Törölt felhasználó

Kipróbáltam, nagyon finom lett! Mondjuk nekem egy kicsit édes szerintem nagyon sok a krémbe a 40dkg cukor. Legközelebb kevesebbet rakok bele.

Pfanni

Az itthon található alapanyagok miatt néhány változtatással készítettem el ezt a süteményt, de így is írtó finom lett. Tejföl helyett joghurt, csak két pudingporom volt, abból is az egyik nem f?z?s, így csak 10 dkg cukorral dolgoztam, és még egy kis citromlevet is tettem bele. Ja, és a receptben megadott mennyiségek tényleg egy nagy gáztepsire elegend?k. Köszönet a receptért!

novery

Nagyon finom és látványos süti, és egyszer? elkészíteni is! :-)

Törölt felhasználó

Szeretném megkérdezni, hogy a 3 nagy pohár tejföl összesen hány gramm? Nem szeretném elrontani a sütit.

Sz. Ági

Úgy látom, azóta sem kaptál választ, pedig már több mint egy éve feltetted a kérdést. Ami egyébként jogos, ún. "nagy tejföl"-b?l van 330 grammos, meg 450 grammos is... Ha az els?b?l veszek hármat az 990 g, ha a másodikból, 1350 g. Lényeges különbség. Ma délután amúgy én is megsütöttem, fél adagot 550 g tejföllel, és ez így teljesen jó. A sütit csak dicsérni tudom, nagyon finom.

Bebe1015

Én egy vödrös tejföllel szoktam csinálni és nagyon jól szokott sikerülni. Csak dicsérni tudom ezt a sütit, holnap készülök sütni egy adagot.

Anzsalej

Sajnos én csalódottságomról írok. Véleményem szerint inkább el? kellene sütni a tészta részt, ugyanis szerintem a krém nagyon eláztatja. Nem is értem másoknak hogyan sikerülhetett. Hogyan tud egy süt?poros tészta m?ködni ha lenyomja egy csomó nedves krém? Szóval nekem sajnos ez nem jött be, a tészta szét van ázva, mert inkább hasonlít egy sütés nélküli sütihez, aminek keksz az alapja és felpuhul a krémt?l. Persze mindenkinek más az ízlése és az én kommentem senkit ne vessen vissza, mert a krém tényleg finom--csak nem ezzel a tésztával párosítva. Üdv. Anzsalej

Törölt felhasználó

http://norbiupdatepekseg.com/facebook/fozoverseny/profile/1021311447243 Csokis Süti -> Csokis Shake-kel? (: Desszerteznél egy ilyet valamelyik Café-ban? (: <3 Akkor ?LIKE?-old a megadott oldal versenyén! 'Málnás PiteVarázs, Csokoládés-Kávés Shake-kel' (L) van recept is hozzá és fogyókúrás! ;) További szép napot!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek