r
Nosalty Logó

Twix süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Tünde
Twix süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1402 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5604 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 450 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    79.9 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1126.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.8 g
  • Cukor
    116 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    574 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    564 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 1402 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.7 g

Zsír

  • Összesen
    319.5 g
  • Telített zsírsav
    198 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    773 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4504.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    1637 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    281 mg
  • Foszfor
    1712 mg
  • Nátrium
    713 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    631.2 g
  • Cukor
    463 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    188.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2295 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    522 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2255 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    491 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 5604 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.7 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 450 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kinyújtjuk, s egy sütõpapírral bélelt tepsiben lassú tűzön, 30 perc alatt készre sütjük.
  2. A lapot hűlni tesszük.
  3. A karamellkrém hozzávalóit egy edényben összekeverjük, s elõsszõr erõs tűzön, míg fel nem forr, majd lassú tűzön 20-30 percig fõzzük, míg a karamell megvastagszik, de világos színû marad.
  4. A krémet a meghűlt tészta tetejére kenjük.
  5. Egy fél órára hűtőbe tesszük.
  6. A csokoládét gõz fölött megolvasztjuk, simára keverjük a vajjal és a tejjel, majd egyenletesen a kihűlt tészta tetejére kenjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 503
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 67182
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik kedvenc!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek