r
Nosalty Logó

Barackos-pudingos sütemény Erzsitől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Erzsi
Barackos-pudingos sütemény Erzsitől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 683 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4109 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 267 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.2 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    330 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 683 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    60.4 g

Zsír

  • Összesen
    165.5 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    508 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3324.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    991 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1331 mg
  • Nátrium
    692 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    595 g
  • Cukor
    230 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1629 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    426 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1452 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1981 micro
  • β-crypt
    274 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    621 micro
Összesen 4109 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 267 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztának valókat összegyúrjuk, majd kétfelé választjuk.
  2. A pudingot megfőzzük, és még melegen belekeverjük a tejfölt és a kockára vágott barackot.
  3. Vajazott, lisztezett tepsibe nyújtjuk az egyik lapot, rákenjük a barackos krémet, majd befedjük a másik lappal.
  4. Előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintjük, ha kihűlt.Szeletelés előtt fél napig pihentetjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x40
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 11 alkalommal
  • Receptkönyvben: 143
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 13365
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 21.

Ajánló

Mindenkinek, aki a gyümölcsös egyszerű, könnyű és finom sütiket szereti.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A család nagyon szereti, mert könnyű, ízletes finomság.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek