r
Nosalty Logó

Bajai halászlé BackerMan konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
BackerMan
Bajai halászlé BackerMan konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 618 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 3087 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 75 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1569.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    300 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    447.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1778 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    266 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    837 micro
  • β-crypt
    198 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    624 micro
Összesen 618 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    229.2 g

Zsír

  • Összesen
    63.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    594 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7847.3 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    430 mg
  • Kálcium
    556 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    569 mg
  • Foszfor
    4730 mg
  • Nátrium
    1502 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    383.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    2236.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    475 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    8892 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1328 micro
  • Kolin:
    669 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    95 micro
  • β-karotin
    4186 micro
  • β-crypt
    990 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3121 micro
Összesen 3087 kcal
  • 8% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    216 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 75 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vöröshagymát apróra vágjuk. Felteszük főni annyi vízben, hogy ellepje.
  2. Ha megpuhult a hagyma, akkor belerakjuk a halat, és annyi vizet teszünk hozzá, hogy az egészet ellepje.
  3. Lassan felforraljuk. Mikor már forr, belekerül a pirospaprika, hahászlékocka. Elfőzzük a pirospaprikát benne.
  4. A forrástol számítva fél óra múlvamehet bele az erős paprika, és ha van, tej vagy ikra. 10 percig főzzük még.
  5. A tésztát kifőzzük, és tálalhatunk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 18894
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 23.

Ajánló

Érdemes kipróbálni mindenkinek!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
BackerMan 39 recept

A halárusnál érdemes venni a halat, és ne fagyasztottat vegyünk a hipermarketekben. Az tuti, hogy friss, és ha megkérjük, akkor fel is vágja nekünk.  Akkor nem kell othon vele bajlódnunk. De ha vagyunk olyan ügyesek, akkor neki is vághatunk. Az egész család szereti a halat. Egészséges és finom! Be kell vallanom, hogy ezt nem én főztem, hanem a feleségem.:) Ő bajai, ezért rábíztam ennek az elkészítését.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!