Pontyfej

Leírás

A ponty egyike a leginkább kedvelt és legtöbbször fogyasztott halaknak Magyarországon. Húsa rendkívül ízletes, bár kissé szálkás, az idősebb példányok húsa pedig kissé zsíros is lehet. Számtalan magyaros halétel alapanyaga. A pontynak nem csak a húsát, hanem a fejét és a farkát is fel szokták használni a konyhában. A ponty fejével általában fehér húsú halakból készült halleveseket, halászlét ízesítenek. Bár sokak kedvét biztosan elveszi a látvány, de íze rendkívül zamatos, érdemes megkóstolni.

Pontyfej
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Pontyfej

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pontyfej?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

7 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...