Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A ponty egyike a leginkább kedvelt és legtöbbször fogyasztott halaknak Magyarországon. Húsa rendkívül ízletes, bár kissé szálkás, az idősebb példányok húsa pedig kissé zsíros is lehet. Számtalan magyaros halétel alapanyaga. A pontynak nem csak a húsát, hanem a fejét és a farkát is fel szokták használni a konyhában. A ponty fejével általában fehér húsú halakból készült halleveseket, halászlét ízesítenek. Bár sokak kedvét biztosan elveszi a látvány, de íze rendkívül zamatos, érdemes megkóstolni.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Pontyfej alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!