r
Nosalty Logó

Bagett Glaser konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Glaser
Bagett Glaser konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
225 °C
kenyérsütő
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Az előtésztához

A tésztához

Összesen 440 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Az előtésztához

A tésztához

Összesen 2638 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Az előtésztához

A tésztához

Összesen 229 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    765 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    523 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 440 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4589.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    229 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    883 mg
  • Nátrium
    3138 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    558 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    344 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 2638 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    0.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 229 kcal

Hozzávalók

Az előtésztához

A tésztához

Elkészítés

Az előtésztához

  1. Az előtésztához a lisztet elkeverjük a vízzel, háztartási fóliával lefedjük, és 24 órát szobahőmérsékleten állni hagyjuk.
  2. Az élesztőt elkeverjük a mézzel és a vízzel, majd az előtésztához adjuk, és elkavarjuk. Hozzáadjuk a kétféle lisztet és a sót, sima tésztává gyúrjuk, majd kb. 10 percig gyúrjuk.
  3. Letakarva 60 percig pihentetjük, majd ismét 5 percet gyúrjuk.
  4. A tésztát 3 egyenlő részre osztjuk, és lisztezett munkalapon kb. 35 cm-es rudakká sodorjuk.
  5. A rudakat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és letakarva 60 percet kelesztjük.
  6. A bagetteket átlósan hossszában néhányszor bevágjuk, tejjel megkenjük.
  7. Előmelegített sütőbe toljuk, és 30 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 225 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8260
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bagett helyett süthetünk a tésztából zsemléket. Kenyérsütéskor én szoktam egy vízzel töltött hőálló tálat a sütőbe tenni, amelyet kb. 15 perc után kiveszek.

Hozzávalók

Az előtésztához

A tésztához

Címlapról ajánljuk