r
Nosalty Logó

Barna bagett

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
henys
Barna bagett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 352 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3521 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 281 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    554.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 352 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.9 g

Zsír

  • Összesen
    90.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5544.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    419 mg
  • Foszfor
    1474 mg
  • Nátrium
    3139 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    588.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    458.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    505 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    528 micro
Összesen 3521 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    251 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 281 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az összes hozzávalót kenyérsütőgépben megdagasztjuk.
  2. Utána kicsit átgyúrjuk, cipót formázunk belőle, letakarjuk, és langyos helyen 1 órát kelesztjük.
  3. Ezután lazán átgyúrjuk, hosszú bagettet formázunk belőle, több helyen ferdén bevágjuk.
  4. Előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Utána vizes ecsettel lekenjük, és még 10 percig sütjük.
  5. Aki akar, szórhat rá mindenféle magokat, én elfelejtettem... :-)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4345
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 08.

Ajánló

Reggelire, vacsorára.

Receptkategóriák

Több receptet, főleg sütit próbáltam már a Nők Lapjából sütni, de még nem igazán sikerültek. Ez nagyon megtetszett, mert nagyon egyszerű. Úgyhogy kipróbáltam, és nagyon finom, jó diós.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

A receptb?l hiányolom a cukrot és az utó kelesztést, szerintem ez így nem m?ködik! Bocsánat ha tévedek! Csak szerintem ahhoz hogy az éleszt? m?ködjön cukor kell és ahhoz pedig, hogy ne egy tömör bagettet kapjunk a második gyúrás után újra kell keleszteni... Javítson ki valaki ha tévedek! Amúgy az ötlet kiváló. Most kel, csak cukorral :)

henys

köszönöm az épít? kritikát, de igen, m?ködik, és kérem, hogy elhamarkodottan ne nyilatkozzon olyanról, amit még ki sem próbált. Nem sért?dtem meg :-), de ez így nem korrekt. egyébként jó étvágyat hozzá!

Törölt felhasználó

Én kipróbáltam csak cukorral és utókelesztésel! Tökéletes lett, azért nem próbáltam úgy ahogy le van írva, mert tudom, hogy úgy nem m?ködhet, szakács vagyok van némi tapasztalatom! Próbálja ki úgy, hogy tesz bele annyi cukrot mint sót vagy inkább egy kicsit többet és miután megformázta a kenyeret keleszti még egy órát igen finom lágy lesz!!! ;)

henys

köszi, tényleg ki fogom próbálni!

Törölt felhasználó

Igazán nincs mit! Majd írd le az eredmény! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek