Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconbe tekert kéksajtos krumpli

Baconbe tekert kéksajtos krumpli
Baconbe tekert kéksajtos krumpli
70 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a sült, grillezett zöldségeket. Egyszerű elkészíteni, és nagyon finomak.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyákat megsikáljuk, előfőzzük.
  2. Közben a hagymát megpucoljuk. A sajtot 4 darabba vágjuk, a paradicsomokat és a hagymát betekerjük a baconbe, betesszük egy serpenyőbe. Mellérakjuk a paprikát.
  3. A krumplikat hosszában bevágjuk, ebbe tesszük a kéksajtot, ezeket is betekerjük a baconbe, s betesszük a serpenyőbe. Meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk, a krumplikra szórunk még őrölt köményt.
  4. Betesszük a 200 C fokra előmelegített sütőbe, s 45 percig sütjük. Félidőben megforgatjuk a zöldségeket. A végén még 10 percig grillezzük.
  5. Tálaláskor a felét elrendezzük egy tányéron, vörösborral fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 601
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Baconba tekert kéksajtos krumpli, hagyma, paradicsom, velesült csípős hegyespaprikával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

504
burgonya 4 db
kéksajt 4 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
paradicsom 2 nagy db
bacon 7 szelet
hegyes erős paprika 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
őrölt fűszerkömény 1 csipet