Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Babsaláta ropogósan

Babsaláta ropogósan
Babsaláta ropogósan
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégségbe voltam hivatalos, ahol a ház asszonya étellel várt. MIvel délután 3-ra voltam hivatalos, ezért ezt a könnyű salátát ebédeltem. Hogy miért ropogós??? Hát mert a friss zöldségek csak úgy harsognak a fogunk alatt. :)

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Kiadósabbá lehet tenni egy kis pirítóssal és főtt tojással!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ízlésünk szerint aprítjuk a zöldségeket, majd ráöntjük a babkonzervet, és egy keveset a levéből.
  2. 1-2 ek ketchupot adunk hozzá, és összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 110
elküldve: 3
receptkönyvben: 132
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Puzsi

Mióta szakács: 2010.11.11.
85 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
kalória: magas

egyéb elnevezések

vörösbab-saláta, babsaláta, zöldséges-babos saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

747
vörösbab 200 g
pritaminpaprika 0.25 db
retek 1 db
salátalevél 3 közepes db
medvehagyma 0.25 csokor
ketchup 2 ek