Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádóhajókba töltött nyers gombasaláta

Avokádóhajókba töltött nyers gombasaláta
Avokádóhajókba töltött nyers gombasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehhez a salátához a csiperkegombát nyersen használjuk! Nagyon finom, érdemes kipróbálni, mert teljesen új ízre bukkanunk! Üdítő és friss!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az avokádókat megfelezzük, majd eltávolítjuk a magot. A húsát óvatosan kiszedjük, kivájjuk, és apró kockákra vágjuk.
  2. Egy keverőtálba tesszük, és ráfacsarjuk a lime-ok levét, hogy az avokádó megtartsa a szép zöld színét.
  3. A csiperkegombát leöblítjük és kockákra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük, a halrudat felkockázzuk, a koktélparadicsomokat félbevágjuk.
  4. Az avokádóhoz adjuk a nyers gombakockákat, a sárgarépát, a zöldfűszert, a surimi halkockákat és a koktélparadicsomokat.
  5. Miután óvatosan összekevertük, visszatöltjük az avokádóhajókba. Lehetőleg frissen, minél előbb fogyasszuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 382
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombával töltött avokádó, avokádó töltve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

202
csiperkegomba 300 g
avokádó 2 közepes db
surimi 150 g
sárgarépa 1 közepes db
koktélparadicsom 10 db
limelé 2 lime-ból nyert
zöldfűszer 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint