Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos torta Pillecukor konyhájából

Ananászos torta Pillecukor konyhájából
Ananászos torta Pillecukor konyhájából
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy születésnapra készítettem ezt a nagyon finom nyári tortát.

hozzávalók / 12 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Készítsünk egy teljesen hagyományos 8 tojásos piskótát.
  2. Krém: A pudingport az ananászlével és a tejjel főzzük fel, majd hűtsük ki.
  3. A tejszínt verjük fel. Ha elkészült, adjuk hozzá az apróra vágott ananászt és a kókuszreszeléket. Ezután forgassuk bele a kihűlt pudingot, valamint a felfőzött zselatint. Tegyük a hűtőbe kb. 20 percre.
  4. A piskótát vágjuk 3 részre, locsoljuk meg ananászlével, majd töltsük meg a krémmel.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 893
elküldve: 1
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pillecukor

Mióta szakács: 2013.08.21.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
receptverseny: Sió receptverseny
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

torta ananászos krémmel, krémes ananászos torta, ananásztorta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

309
tojás 8 db
finomliszt 8 evőkanál
sütőpor 1 csomag
cukor 8 ek
ananászlé 2.5 dl
tej 3.5 dl
cukor 6 ek
tejszínízű pudingpor 2 tasak
kókuszreszelék 5 dkg
habtejszín 3 dl
zselatin 10 g
ananász 1 db