r
Nosalty Logó

Ananászos sütemény witch konyhájából

witch
Ananászos sütemény witch konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A gyümölcsökhöz

A tésztához

374
Kalória
4.4g
Fehérje
64.5g
Szénhidrát
12.1g
Zsír
57.3g
Víz
69.9g
Koleszterin
1.3g
Élelmi rost
49.4g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A gyümölcsökhöz

A tésztához

Összesen 374 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A gyümölcsökhöz

A tésztához

Összesen 2623 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A gyümölcsökhöz

A tésztához

Összesen 245 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    64.5 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 374 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.9 g

Zsír

  • Összesen
    84.7 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    489 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1729.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    451 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    163 mg
  • Foszfor
    679 mg
  • Nátrium
    352 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    451.4 g
  • Cukor
    346 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    401.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    575 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    139 micro
  • Kolin:
    343 mg
  • Retinol - A vitamin:
    557 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    191 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    508 micro
Összesen 2623 kcal
  • 3% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    42.1 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    37.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 245 kcal

Elkészítés

A gyümölcsökhöz

  1. Egy kerek lapos tepsibe beleöntjük a vajat, egyenletesen rászórjuk a barna cukrot. A gyümölcsöket jól lecsepegtetjük, a képen látható módon elrendezzük a cukor tetején.
  2. A tésztához először jól felverjük a tojásokat, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. Végül belekeverjük a sütőporos lisztet, ananászlevet meg a vaníliat. Ráöntjük a gyümölcsök tetejére.
  3. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Amikor kész, azonnal rárakjuk a tetejére, amin tálalni szeretnénk (hőálló legyen), és megfordítjuk, hogy a gyümölcsök legyenek felül. A tepsit viszont hagyjuk rajta legalább 5 percig.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 40 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x5

A lányom kedvenc süteménye. :) Ha egyszerre kettőt sütök, és egymás tetejére rakom, akkor a legboldogabb, de az nem olyan egyszerű!

Nosalty stories

További receptek

Bejglicsiga cukormentesen

Kicsit újragondoltuk a klasszikus bejglit és csigaformában álmodtuk meg az új kedvencünket, ráadásul cukormentesen! Természetesen mákos és diós töltelékű egyaránt készült, hogy ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Top Receptek