Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás csokitorta Kuktalánytól

Almás csokitorta Kuktalánytól
Almás csokitorta Kuktalánytól
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyed finomság a lustálkodóknak:)

hozzávalók / 6 adag

Piskótához

Töltelék

Díszítés

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és folyamatosan hozzáöntjük a tojássárgákat, a cukrot, majd a lisztet. A legvégén beleöntjük a kakaóport, és azzal is jól összekeverjük. Kivajazott tortaformában berakjuk az előmelegített sütőbe 180 fokra, és addig sütjük, amíg szépen össze nem áll.
  2. Miközben sül a tésztánk, elkészítjük a pudingot az előírtak szerint. Felverjük a tejszínt, ezzel fogjuk bevonni a torta oldalát.
  3. Mikor a tésztánk megsült, 3 lapra vágjuk, és megtöltjük vaníliapudinggal. A kész tortát bevonjuk a felvert tejszínnel és az almával. Szórhatunk rá darált diót vagy akár mandulát is.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 359
elküldve: 12
receptkönyvben: 368
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kuktalány

Mióta szakács: 2013.08.29.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokis vaníliás torta, vanília krémes torta almával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Sat, 2014-05-17 02:15

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2014.05.16. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Miskolczi Mária
Miskolczi Mária Fri, 2014-05-16 20:39

Már sok receptes oldalt nézegettem,de a NOSALTY-NÉL JOBB RECEPTEKET NEM TALÁLTAM.Köszönöm.

441
tojás 6 db
cukor 120 g
finomliszt 60 g
cukrozatlan kakaópor 60 g
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 5 dl
cukor 4 ek
növényi habtejszín 200 ml
alma 2 nagy db
dió 10 g