Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-banános quinoa falatkák

Almás-banános quinoa falatkák
Almás-banános quinoa falatkák
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan reggelit szerettem volna készíteni, amiből 10 hónapos kisfiam is ehet.
 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

reggelire, munkába, tízóraira

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A quinoát megfőzzük kb. 15 perc alatt.
  2. Az almát kislyukú reszelőn lereszeljük, 1 banánt szétnyomkodunk, majd összekeverjük a megfőtt quinoával.
  3. Hozzáadjuk a zabkorpát, zabpehelylisztet és a zabpelyhet. Még egy banánt kis kockákra vágunk, és óvatosan hozzákeverjük a masszához.
  4. Muffinformába töltjük a keveréket. A tetejét pedig zabpehellyel díszítjük.
  5. Légkeveréses sütőben, 180 fokon sütjük kb. 15-20 percig, amíg picit megkeményedik a tetejük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 999
elküldve: 1
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

schild

Mióta szakács: 2015.12.01.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
babakonyha: baba 8-12 hónap
kalória: magas
fogyókúra: AB0 diéta – B vércsoport
fogás: desszert

egyéb elnevezések

zabpelyhes muffin, zabpelyhes-almás-banános süti, almás-banános sütemény

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

702
quinoa 1 bögre
banán 2 db
alma 1 db
zabkorpa 1 ek
zabpehelyliszt 2 evőkanál
zabpehely 1 bögre