Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aligot

Aligot
Aligot
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy francia eredetű krumplipüré, amit a legeslegegyszerűbben készítettem el. Szerintem nincs is jobb, mint a nyúlós sajt benne! ;D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk, kisebb darabokra vágjuk, és egy lábasban puhára főzzük. Annyi víz kell, amennyiben éppen úszkálnak a krumplidarabok.
  2. Amikor kész a krumpli, leszűrjük, és egy villával alaposan összenyomkodjuk.
  3. Az összenyomott krumplit egy serpenyőbe tesszük, hozzáadjuk a főzőtejszínt.
  4. Miután egyneművé váltak, hozzáadjuk a reszelt trappistát is, jól összekeverjük.
  5. A nyúlós krumpliba elkeverjük a fokhagymaport és a sót.
  6. Cukkinis gombával és húsgombóccal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 480
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Parfait

Mióta szakács: 2020.05.04.
14 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – AB vércsoport
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos krumplipüré

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

293
újkrumpli 340 g
főzőtejszín 200 ml
trappista sajt 20 dkg
2 csipet
fokhagymapor 2 teáskanál