Velünk még húsvétra is könnyen spórolhatsz!
Nálunk, az ALDI-nál ugyanis a jó dolgok együtt járnak, mint a húsvéti kuponakció és az alacsony árak!
HirdetésNálunk, az ALDI-nál ugyanis a jó dolgok együtt járnak, mint a húsvéti kuponakció és az alacsony árak!
HirdetésItt az ideje, hogy lecseréljük a joghurtot, és ezúttal egy mennyei kefires sütemény készüljön, melynek olyan puha a tésztája, mint egy felhő.
NosaltyA hátfájás egy rendkívül elterjedt probléma, amit szinte mindenki megtapasztal élete egy pontján – ettől viszont nem válik kevésbé kellemetlenné.
Szabó AnnaEgyszerű és nagyszerű kategóriának számít a joghurtos édesség, minden sütemény, pohárkrém és egyéb desszert, ami ide tartozik nagy népszerűségnek örvend. És meg is tudjuk érteni, miért.
NosaltyA kefir az egyik legcsodásabb tejtermékük, hiszen savanykás ízével, furcsa textúrájával és fermentált mivoltával igazán különleges szerepet kap gasztronómiánkban. Házi kenyér tésztájában próbáltad már?
NosaltyHa ma csak egy, gyors és laktató levest készítenél, mely után csak egy desszertet adnál a családnak, akkor megvan a tökéletes választás. Főzz krumplilevest!
NosaltySőt még a teltségérzetünk is tovább fennmarad.
Szabó AnnaEgy kis játékra invitálunk a hétvégi lazulás alatt, de készülj fel, hogy nem lesz egyszerű a megoldás! Ezúttal 4 kivit kell megtalálnod a kivimadarak között!
NosaltyTavasszal is nagy gasztroprogram-dömpingre számíthatunk, amit a márciusi felhozatal máris jól szemléltet. Édességfesztiváltól kezdve egészen a hagyományos húsvéti falatokig minden terítékre kerül. Az ínyenc programok országszerte számítanak rád!
Balogh LillaA Laurel konyháját tavaly óta közösen vezeti az étterem korábbi head-séfje, Szabó Dávid, és cukrásza, Ötvös Zsuzsanna. A váltás óta eltelt néhány hónapban volt alkalmuk tesztelni ezt a világviszonylatban is egyedülálló négykezest, mi pedig elmentünk hozzájuk, hogy megkérdezzük, mik a tapasztalataik az elmúlt időszakról. A közös munkán túl szó esett még konyhai hierarchiáról, az oly' sokat emlegetett Michelin-csillagról, a Laurel híres vegán menüjéről, és hogy kell-e fine diningosítani a rántott sajtot, vagy sem...
Kormos LiliAz egyszerű, olcsó és laktató levesekre a világon mindenütt szükség van, így nem csoda, ha szinte az összes nemzetnek akad hasonló receptúrája. A spanyolokét úgy hívják sopa de ajo, és nem túl igényes külsője egyedi és csodás belsőt rejt. Ismerjük meg közelebbről!
Lakos BenedekTavaly ősszel sokan búcsúztattuk, most új inkarnációban tért vissza a Petrus étterem. Naná, hogy megnéztük és megkóstoltuk a Jardin de Petrust!
NosaltyMi az, ami nem hiányozhat a húsvéti asztalról? Majonézre szükségünk lesz, szinte mindenhez, egyszerűen nem lehet lemondani róla. Most megmutatjuk, hogy készíthető el házilag vega és vegetáriánus módon, valamint hagyományosan, tojással.
GrétiA gazdagabb kelt tésztáknak, köztük a fonott kalácsnak is elengedhetetlen összetevője a vaj – a zsiradéktól lesz ugyanis olyan istenien foszlós az állaga. Persze nem mindegy, milyen állapotban kerül a masszához: olvasztva például nem ajánlott használni. Napi Tippünk!
Lakos BenedekA főtt sonka hódolói mellett húsvétkor illik azokra is gondolni, akik egyáltalán nem esznek húst. Mutatunk nektek pár olyan ötletet, amelyek nagyonis megállják a helyüket a tavasz legfontosabb ünnepén, és bár nem feltétlen vegánok, mindenképpen húsmentesek.
NosaltyEgy jó főzeléket mindig jó kanalazni, ha azonban laktózérzékenységgel küzdünk, akkor kicsit alakítani kell rajtuk. Szerencsére ez egyáltalán nem lehetetlen.
NosaltyNem tudni, hogyan, de valamiért minden kakaós sütemény olyan őrülten puha és szaftos marad napokig, hogy az ember teljesen eldobja az agyát minden egyes újabb harapásnál. Az alábbiak legalábbis mind ilyenek!
NosaltyKerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!