tehetségkutató

Nézd meg, hogyan használt fel Pikács Árpád egy egész fej...

Tovább száguld a SHOWSZÓRÓ döntője: második videónkban megnézhetitek, ahogy Pikács Árpád teljes egészében felhasznál egy fej brokkolit, majd halfilékből steaket varázsol. Kiderül, miért haragszik Jamie Oliverre, és az is, hogyan kötött ki egy francia hajón. De meddig viszik el kulináris ismeretei a döntőben? A videóból kiderül!

Nosalty

„Nem én vagyok a magyar Jamie Oliver, de a lelkesedésem...

Izgalmas új fázisába lépett SHOWSZÓRÓ tehetségkutató versenyünk: elérkezett a középdöntő ideje. Az első válogatón túljutott versenyzők most lépnek először a nagyközönség elé, azaz elétek, olvasók elé. Rajtatok áll a döntés, hogy kit küldtök tovább! Olvassátok hát sok szeretettel Szijj András rövid bemutatkozóját! Helló, András!

Nosalty

„A kevesebb néha több, nem kell minden ételbe ezer dolog”...

Izgalmas új fázisába lépett SHOWSZÓRÓ tehetségkutató versenyünk: elérkezett a középdöntő ideje. Az első válogatón túljutott versenyzők most lépnek először a nagyközönség elé, azaz elétek, olvasók elé. Rajtatok áll a döntés, hogy kit küldtök tovább! Olvassátok hát sok szeretettel Polgár Gáspár rövid bemutatkozóját! Helló, Gáspár!

Nosalty

„Az én konyhámban nem ugyanaz történik, mint a tévében” –...

Izgalmas új fázisába lépett SHOWSZÓRÓ tehetségkutató versenyünk: elérkezett a középdöntő ideje. Az első válgatón túljutott versenyzők most lépnek először a nagyközönség elé, azaz elétek, olvasók elé. Rajtatok áll a döntés, hogy kit küldtök tovább! Olvassátok hát sok szeretettel Kerekes Borbála rövid bemutatkozóját! Helló, Borbála!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...