Nézd meg, hogyan sütött Pintér Petra tepsi nélkül csirkecombot a SHOWSZÓRÓ döntőjében

Megállás nélkül pörög a SHOWSZÓRÓ döntője, és hasonló energiával robban be a konyhába ötödik versenyzőnk, Pintér Petra is. Meglepő főzési technikái és izgalmas ízpárosításai segítségével egy nem mindennapi húsételt alkotott meg, és azt is elárulta, hogyan ötvözi a magyar konyhát a nemzetközi gasztróval.

Elérkezett a döntőhöz a Nosalty tehetségkutatója, a SHOWSZÓRÓ. Azok a versenyzők, akik idáig eljutottak, már több fordulóban is bizonyították magukat, a végső (és legnagyobb) feladat azonban a szerkesztőség stúdiókonyhájában várt rájuk. Itt három titokzatos boríték közül kellett húzniuk egyet, majd a borítékban megbújó kötelező alapanyagokkal egy ízletes, látványos és kreatív fogást alkotniuk. Mindezt kamerák előtt. Hogy mi sült ki ebből? Az alábbi videóban megnézheted!

A 26 éves énekesnő főzés- és ételszeretetének alapjait nagymamáitól és édesanyjától kapta, amit az évek során saját maga fejlesztgetett tovább. Ahogy mondta, a családi konyhatudomány főleg egyszerű, magyaros alapfogásokra terjed ki, azokat azonban nagyon ízletesen, zamatosan tudja elkészíteni.

Mindeközben persze rajong a nemzetközi konyhákért, főleg az olaszért: ennek fűszereit, ízeit szereti ötvözni akár magyar ételekkel is. Döntős receptje szintén hasonló jegyeket hordoz:

Vajon lenyűgözi a zsűri tagjait rendhagyó, tepsimentes csirkesütési technikájával? No és a kevert, olasz-magyar fűszerezéssel? Mennyit fog ehhez hozzáadni energikus személyisége, és melyik helyet foglalhatja majd el a dobogón? Hamarosan kiderül!

Kövesd figyelemmel a SHOWSZÓRÓ döntőjét, amelynek keretében még további 5 versenyző videóját tesszük közzé a Nosalty weboldalán és közösségimédia-felületein. Szurkolj a neked legszimpatikusabb hobbiszakácsnak, egészen a márciusban várható eredményhirdetésig, amikor a Nosalty szakmai zsűrije dönt majd arról, vajon ki kerül a dobogóra.

Az SHOWSZÓRÓ döntőjét az Aldi Magyarország támogatta.

Címlapról ajánljuk

További cikkek