Nézd meg, hogyan alkotott Polgár Gáspár 3 alapanyagból elegáns ebédet a SHOWSZÓRÓ döntőjében

Újabb versenyző lép a SHOWSZÓRÓ döntőjének porondjára: negyedikként Polgár Gáspárra esett a sor, hogy bemutassa (nemzetközi konyhák ihlette) főzőtudományát. A szeletelés és kevergetés közben elmesélte, miért tetszik neki az olasz gasztronómia, és néhány hasznos tippet is megosztott a rizottókészítéssel kapcsolatban.

Elérkezett a döntőhöz a Nosalty tehetségkutatója, a SHOWSZÓRÓ. Azok a versenyzők, akik idáig eljutottak, már több fordulóban is bizonyították magukat, a végső (és legnagyobb) feladat azonban a szerkesztőség stúdiókonyhájában várt rájuk. Itt három titokzatos boríték közül kellett húzniuk egyet, majd a borítékban megbújó kötelező alapanyagokkal egy ízletes, látványos és kreatív fogást alkotniuk. Mindezt kamerák előtt. Hogy mi sült ki ebből? Az alábbi videóban megnézheted!

A környezettudatosságot és a főzést a mindennapokban ötvözni próbáló Gáspárnak szinte minden főzési folyamathoz volt egy-két profi tippje: gyakorlott hobbiszakácsként meglepő könnyedséggel navigálta az elegáns fogás elkészítését.

A kötelező hozzávalókból megalkotott étel egyik főszereplője a rizottó volt, amelynek tökéletes megfőzéséhez Gáspár több tippet is adott a videóban. Receptjét itt találjátok:

Vajon mire lesz elég a döntőben Gáspár szimpatikus szemlélete az otthoni főzésről és az alapanyagok felhasználásáról? Lenyűgözi a zsűrit technikai jártasságával? Hamarosan kiderül!

Kövesd figyelemmel a SHOWSZÓRÓ döntőjét, amelynek keretében még további 5 versenyző videóját tesszük közzé a Nosalty weboldalán és közösségimédia-felületein. Szurkolj a neked legszimpatikusabb hobbiszakácsnak, egészen a márciusban várható eredményhirdetésig, amikor a Nosalty szakmai zsűrije dönt majd arról, vajon ki kerül a dobogóra.

Az SHOWSZÓRÓ döntőjét az Aldi Magyarország támogatta.

Címlapról ajánljuk

További cikkek