Nézd meg, hogyan használt fel Pikács Árpád egy egész fej brokkolit a SHOWSZÓRÓ döntőjében

Tovább száguld a SHOWSZÓRÓ döntője: második videónkban megnézhetitek, ahogy Pikács Árpád teljes egészében felhasznál egy fej brokkolit, majd halfilékből steaket varázsol. Kiderül, miért haragszik Jamie Oliverre, és az is, hogyan kötött ki egy francia hajón. De meddig viszik el kulináris ismeretei a döntőben? A videóból kiderül!

Elérkezett a döntőhöz a Nosalty tehetségkutatója, a SHOWSZÓRÓ. Azok a versenyzők, akik idáig eljutottak, már több fordulóban is bizonyították magukat, a végső (és legnagyobb) feladat azonban a szerkesztőség stúdiókonyhájában várt rájuk. Itt három titokzatos boríték közül kellett húzniuk egyet, majd a borítékban megbújó kötelező alapanyagokkal egy ízletes, látványos és kreatív fogást alkotniuk. Mindezt kamerák előtt. Hogy mi sült ki ebből? Az alábbi videóban megnézheted!

Pikács Árpád igazán izgalmas szakmai életutat tudhat maga mögött: ennek nagy része inspirálja is őt a mindennapi főzésben – mondta, miközben a kihúzott alapanyagait receptté alakította.

A séfként megszerzett tapasztalat meg is látszott konyhai munkáján: kreatív technikák és megoldások követték egymást a hal előkészítésétől egészen a csőben sült brokkoli összeállításáig.

Sőt, a végén az egész zöldség valamilyen formában a tányérra került. Az általa megalkotott fogás receptjét itt találjátok:

Milyen helyet szerez majd magának Árpád profizmusával és ötletes megoldásaival? Hogyan fogja értékelni a zsűri maradékmentő technikáját? Megnyeri-e őket sztorizós személyisége? Hamarosan kiderül!

Kövesd figyelemmel a SHOWSZÓRÓ döntőjét, amelynek keretében még további 5 versenyző videóját tesszük közzé a Nosalty weboldalán és közösségimédia-felületein. Szurkolj a neked legszimpatikusabb hobbiszakácsnak, egészen a márciusban várható eredményhirdetésig, amikor a Nosalty szakmai zsűrije dönt majd arról, vajon ki kerül a dobogóra.

Az SHOWSZÓRÓ döntőjét az Aldi Magyarország támogatta.

Címlapról ajánljuk

További cikkek