„Az én konyhámban nem ugyanaz történik, mint a tévében” – Bemutatkozik Kerekes Borbála, a SHOWSZÓRÓ középdöntőse

Izgalmas új fázisába lépett SHOWSZÓRÓ tehetségkutató versenyünk: elérkezett a középdöntő ideje. Az első válgatón túljutott versenyzők most lépnek először a nagyközönség elé, azaz elétek, olvasók elé. Rajtatok áll a döntés, hogy kit küldtök tovább! Olvassátok hát sok szeretettel Kerekes Borbála rövid bemutatkozóját! Helló, Borbála!

Egyre feljebb vesszük a lángot a SHOWSZÓRÓ versenyének fazeka alatt: kezdetét vette a középdöntő, ahová összesen 9 szerencsés jelentkező jutott tovább. Eddig mi válogattunk, most azonban rajtatok a sor: rátok bízzuk, hogy ki kerüljön be a mindent eldöntő döntőbe. Persze ehhez nem árt némi háttérinformáció: ezért bemutatjuk nektek a 9 középdöntősünket, hogy ti is jobban megismerkedhessetek velük. Egy rövid bemutatkozó interjú és egy videós pályamunka segít majd titeket a döntésben, ezek alapján tudjátok majd meghozni a döntéseteket. Miután pedig mindenki szépen felsorakozott, indulhat a közönségszavazás!

Készen álltok? Mi már tűkön ülünk, nem is kertelünk hát tovább, hanem bemutatjuk nektek a középdöntősöket, egyenként!

„Az én konyhámban nem ugyanaz történik, mint a tévében”

Mai bemutatkozónk a 38 éves Kerekes Borbála Budapestről, aki saját elmondása szerint se nem szuvidálós, se nem profi, önazonos viszont annál inkább. 4-5 éve kezdett bele a Kicsi a bors vlog készítésébe, ahol bemutatja, hogy a főzés igenis lehet szórakozás (még két gyerek mellett is), hogy az otthoni konyhákban nem ugyanaz történik, mint a tévében, és hogy nem kell mindenre rágörcsölni. Borbála Youtube-oldalát itt tudjátok megtekinteni.

Ki számodra az überséf?

Anyukám.

Mi az, ami mindig van a hűtődben?

Tejföl.

A legemlékezetesebb étel, amit valaha kóstoltál?

Sonkába tekert Túró Rudi. Így ettem gyerekkoromban.

Te milyen étel lennél? Mi a „lélekételed”?

Sajnos ez is a Túró Rudi. Sonka nélkül.

Kedvenc mondás a konyhában?

„Van még fokhagyma?"

A középdöntőre minden versenyzőtől egy rövid videót kértünk, amelyben egyrészt lehetőségük van bemutatkozni, másrészt a főzőtudományukat is megcsillogtathatják. Egy olyan gyors fogás elkészítése volt a feladat, amelyet a hűtőjük alapanyagaiból egy péntek estén össze tudnának dobni a családnak vagy a barátoknak. Borbála egy sajtos-krumplis lepénnyel készült, fogadjátok sok szeretettel!

Kövessétek figyelemmel a Nosalty weboldalát és Facebook-oldalát, ahol november 10-18. között minden nap egy újabb SHOWSZÓRÓ-középdöntőst mutatunk majd be nektek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek