Íme a 6 továbbjutó – Izgalmas döntővel zárul majd a Nosalty SHOWSZÓRÓ tehetségkutatója

A középdöntő és a közönségszavazás lezárult, a Nosalty SHOWSZÓRÓ tehetségkutatója immár a legmagasabb fokozatra kapcsol: az általatok kiválasztott 6 versenyző utoljára ölt kötényt, hogy megmérkőzzenek a konyhában. De vajon mi vár rájuk? Hamarosan kiderül.

Mi is alig hisszük el, hogy már itt tartunk, de tényleg így van: a közönségszavazás után összesen 6 főre redukálódott a SHOWSZÓRÓ jelentkezőinek száma. Persze nincs megállás, nem hagyjuk, hogy az izgalom alább hagyjon, hanem sebesen robogunk az utolsó stáció, a döntő felé.

Mielőtt ezt megtennénk, le kell rántanunk a leplet a dobogóról, be kell mutatnunk a 6 döntősünket. A mezőny igen szoros volt, minden versenyző jelentős mennyiségű szavazatot szerzett magának tőletek, olvasóktól, ismerősöktől és rokonoktól. Azonban az utolsó körben sajnos csak 6 hely van, ide nem vihetünk magunkkal mindenkit.

De további szószaporítás helyett következzenek most a SHOWSZÓRÓ döntősei:

Polgár Gáspár

Polgár Gáspár

Gáspár bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Pikács Árpád

Pikács Árpád

Árpád bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Pintér Petra

Pintér Petra

Petra bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Horváth Anna

Horváth Anna

Anna bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Szijj András

Szijj András

András bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Pernesz Kinga

Pernesz Kinga

Kinga bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

A mindent eldöntő döntő

Az utolsó fordulóba bekerült 6 versenyző az eddigi körökben már meggyőzött minket (és titeket is) arról, hogy ott vannak a szeren, ha főzésről van szó. De vajon kiállják az utolsó próbát is?

A SHOWSZÓRÓ döntőjében minden versenyzőnek lehetősége lesz rá, hogy bizonyítsa tudását: egyenként fognak a kamerák elé állni a Nosalty konyhájában, és saját videót kapnak majd, ahol abszolút a kreativitásé lesz a főszerep. Na és persze az adott hobbiszakácsé. Ebben az új környezetben várja őket 3 titokzatos boríték, amely a kötelezően felhasználható alapanyagaikat rejti majd. Vajon mihez kezdenek ezekkel a versenyzők? Mit fognak alkotni? Elég leleményesek lesznek a feladathoz?

Az adások után a versenyzők sorsáról a Nosalty szakmai zsűrije fog dönteni. Persze a középdöntő eredményéről sem feledkezünk majd meg: a három dobogós mellett a legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző is díjban részesül majd.

Az ALDI támogatásával megvalósuló kreatív döntő már egyre közeledik – figyeljétek a Nosalty közösségimédia-oldalait, izguljatok és szurkoljatok velünk együtt a versenyzők utolsó megmérettetése során.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek