„A mottóm: minél olcsóbb, annál finomabb!” – Bemutatkozik Horváth Anna, a SHOWSZÓRÓ középdöntőse

Izgalmas új fázisába lépett SHOWSZÓRÓ tehetségkutató versenyünk: elérkezett a középdöntő ideje. Az első válgatón túljutott versenyzők most lépnek először a nagyközönség elé, azaz elétek, olvasók elé. Rajtatok áll a döntés, hogy kit küldtök tovább! Olvassátok hát sok szeretettel Horváth Anna rövid bemutatkozóját! Helló, Anna!

Egyre feljebb vesszük a lángot a SHOWSZÓRÓ versenyének fazeka alatt: kezdetét vette a középdöntő, ahová összesen 9 szerencsés jelentkező jutott tovább. Eddig mi válogattunk, most azonban rajtatok a sor: rátok bízzuk, hogy ki kerüljön be a mindent eldöntő döntőbe. Persze ehhez nem árt némi háttérinformáció: ezért bemutatjuk nektek a 9 középdöntősünket, hogy ti is jobban megismerkedhessetek velük. Egy rövid bemutatkozó interjú és egy videós pályamunka segít majd titeket a döntésben, ezek alapján tudjátok majd meghozni a döntéseteket. Miután pedig mindenki szépen felsorakozott, indulhat a közönségszavazás!

Készen álltok? Mi már tűkön ülünk, nem is kertelünk hát tovább, hanem bemutatjuk nektek a középdöntősöket, egyenként!

„Egy üveg kovászos uborka biztos, hogy mindig van nálam”

Mai bemutatkozónk a 21 éves Horváth Anna Rácalmásról, aki már kiskora óta alkot a konyhában, sőt, a videózásban sem kezdő. TikTok-csatornáját egy éve indította el, ahol segíteni szeretne mindenkinek, aki olcsóbban oldaná meg a főzést. Ha ti is ellesnétek tőle egy-két tippet, nézzetek bele videóiba itt lent:

@fozzunkolcson

Ki számodra az überséf?

Ha valakit választanom kell, akkor Gordon Ramsay.

Mi az, ami mindig van a hűtődben?

Száraz fehérbor, húslevesalaplé és egy üveg kovászos uborka biztos, hogy mindig van nálam.

A legemlékezetesebb étel, amit valaha kóstoltál?

A legemlékezetesebb étel határozottan a nutellás-ketchupos tészta.

Te milyen étel lennél? Mi a „lélekételed”?

Kovászos uborka vagy görögdinnye. A nyaraim megtestesítői.

Kedvenc gasztronómiához köthető szavad?

Basted. Ez lényegében a steak vajjal történő locsolása.

Kedvenc mondás a konyhában?

„Inkább ne segíts, egyedül jobban megy!" Illetve a mottóm is: „minél olcsóbb, annál finomabb!”

A középdöntőre minden versenyzőtől egy rövid videót kértünk, amelyben egyrészt lehetőségük van bemutatkozni, másrészt a főzőtudományukat is megcsillogtathatják. Egy olyan gyors fogás elkészítése volt a feladat, amelyet a hűtőjük alapanyagaiból egy péntek estén össze tudnának dobni a családnak vagy a barátoknak. Anna egy krumpliágyon sült csirkével készült, fogadjátok sok szeretettel!

Kövessétek figyelemmel a Nosalty weboldalát és Facebook-oldalát, ahol november 10-18. között minden nap egy újabb SHOWSZÓRÓ-középdöntőst mutatunk majd be nektek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek