spárga

Az idei szezon párja a spárga és a bacon, nem...

Amikor beköszöntenek az első _tényleg_ melengető tavaszi napok április táján, mi már dörzsöljük a tenyerünket, mert a spárgaszezon is közel. Most sem történt ez másképp: ezúttal pedig egyszerű, olasz ihletésű tésztát főztünk a zöldspárgánkból krémes tejszín, szaftos sült bacon, zsenge zöldborsó és üde tárkony (!) kíséretében.

Hering András

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...