rántott ételek

Zabpehely, kukorica, kókusz: BUNDÁK és PANÍROK a zsemlemorzsán túl

A klasszikus rántott hús krumplipürével, savanyúsággal az egyik leggyakoribb és leginkább kedvelt hétvégi fogásunk, sokan el sem tudják képzelni nélküle a családi ebédeket. Ám a megszokott zsemlemorzsát is lehet variálni, sőt vannak, akik egészségügyi okokból nem ehetnek hagyományos panírral készült rántott ételeket. Alternatív bundázási technikákat mutatunk!

Szekeres.Dóra

Címlapról ajánljuk

Ezért válogasd meg, hogy kivel eszel a munkahelyeden

Ha te is együtt szoktál ebédelni a kollégákkal békeidőben, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint nagyon befolyásolja az étkezési szokásainkat az, ahogyan a többiek esznek, így ha egészségesen akarsz élni, egy gyorskajafüggő társaság nagyon meg tudja nehezíteni az életedet.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek