8 bundázott zöldség ropogós panírkabátban

Néha megéri bevállalni az olajszagot egy ropogósan puha rántott finomságért. Ráadásul ezeket a bundázott falatokat a gyerekek is szívesen fogadják majd.

  1. 1.

    Joghurtbundás rántott cukkini

  2. 2.

    Rántott karfiol másképp

  3. 3.

    Mozzarellával töltött rántott cukkinipárnácskák

  4. 4.

    Rántott karfiol alaprecept

  5. 5.

    Brokkoli szezámmagos bundában

  6. 6.

    Cukkinichips mártogatóssal

  7. 7.

    Rántott avokádó

  8. 8.

    Padlizsánropogós tejfölbundában

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek