11 bundás hús, ami panír helyett omlós kabátba bújt

Persze mindenki szívében különleges helyet foglal el a klasszikus rántott hús, a morzsás paníron túl mégis sokféle különböző bundába bújtathatjuk a szeleteket. Nézzük, milyen ruhát ölthetnek a húsok!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Párizsi sertésszelet

  3. 3.

    Illatos-omlós citromos csirke

  4. 4.

    Snidlinges mátrai borzaska

  5. 5.

    Karaj cukkinis bundában sütve

  6. 6.

    Chicken nuggets corn flakesszel

  7. 7.

    Csirkemell currys bundában

  8. 8.

    Csirkecsíkok kókuszbundában

  9. 9.

    Mandulabundás rántott csirkemell

  10. 10.

    Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával

  11. 11.

    Csirkepopcorn

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Mennyei tojáskrém

Gyorsan és könnyen elkészíthető húsvéti fogás ez a tojáskrém, ami pont olyan krémes és légiesen könnyed, mint ahogy gyerekkorunkból emlékszünk rá! A majonézes torma és a tejföl ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Fokhagymás csülök tepsiben sütve

A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...

Vadas mártás sertéshússal

Bizony, nem mindenki szereti a vadhúsokat... De nem is teheti meg, hogy megvegye... Sokan örülnének, ha csak mártásos tésztát ehetnének... Személy szerint, a családomat is ideértve, nem ...