11 bundás hús, ami panír helyett omlós kabátba bújt

Persze mindenki szívében különleges helyet foglal el a klasszikus rántott hús, a morzsás paníron túl mégis sokféle különböző bundába bújtathatjuk a szeleteket. Nézzük, milyen ruhát ölthetnek a húsok!

  1. 1.

    Illatos omlós csirkemell

  2. 2.

    Párizsi sertésszelet

  3. 3.

    Illatos-omlós citromos csirke

  4. 4.

    Snidlinges mátrai borzaska

  5. 5.

    Karaj cukkinis bundában sütve

  6. 6.

    Chicken nuggets corn flakesszel

  7. 7.

    Csirkemell currys bundában

  8. 8.

    Csirkecsíkok kókuszbundában

  9. 9.

    Mandulabundás rántott csirkemell

  10. 10.

    Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával

  11. 11.

    Csirkepopcorn

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek