lakberendezés

4 hangulatjavító tipp, ha zsúfolt a lakásod

Ha kicsi a lakásod, de szeretnéd otthonossá varázsolni, akkor néhány egészen egyszerű, költséghatékony tippet mutatunk. Az apróbb lakások egyik nagy hátránya, hogy könnyedén felhalmozódnak az apró-cseprő dolgok, így a végére kupis hatásuk lesz. Olvass tovább, hogy megismerd hangulatjavító lakástippjeinket!

Balogh Lilla

8 vidáman virágos dekortipp a tavasz és a húsvét margójára

Mi más lenne kedvesebb a tavaszváró, húsvéti időszakra, ha lakberendezésben gondolkodunk, mint virágok hada a lakásba? És kivételesen most nemcsak élő növényekre gondolunk, hanem növényes-virágos mintázatú tányérokra, abroszra, akár párnákra, tapétára, teáscsészére is. De azért a csokor tulipán és a cserepes jácint se maradjon el.

Brecz Judit

4 konyhaszekrénytrend 2024-re, amit te is imádni fogsz

Ha mindened a sütés-főzés, és több időt töltesz a konyhádban, mint a lakás bármely más helyiségében, akkor egészen biztosan nem veszed félvállról konyhád berendezését. Ennek alappillére a konyhaszekrény, amiből szintén lehet számítani egyfajta trendre a 2024-es évre. Lássuk, mit jósolnak a lakberendezők!

Balogh Lilla

6 tipp, hogy pénztárcabarát módon varázsold újjá konyhádat

A hidegebb hónapokban sokkal több időt töltünk beltéren, mint a szabadban, így nem meglepő, ha egy kicsit ráununk a jól megszokott konyhánk látványára. Ilyenkor érdemes pár izgalmas újítást eszközölni, amelyek már puszta látványukkal is üdítő hatással lesznek ránk. Ehhez szerencsére nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlni, hiszen elég néhány jól megválasztott lakberendezési tárgy, és máris újjászületett a konyha!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.