Ezzel a trükkel soha többé nem ragad össze a folpack

Mai cikkünkben mutatunk egy olyan trükköt, ami segíteni fog, hogy könnyebben használd ezentúl a frissentartó fóliát.

A közösségi média időnként nyomasztó lehet, de remek hely lehet arra is, hogy zseniális kis praktikákat lessünk el, amikre magunktól nem valószínű, hogy rájöttünk volna – különösen a konyhában. A szemeteszsák helyes használatától a gyors krumplipucoláson át egészen az új receptekig, megannyi okos ötlettel lehet találkozni görgetés közben a TikTokon. Most ismét egy ilyenbe botlottunk, ami annyira zseniális, hogy muszáj megosztanunk a tudást. A főszereplője pedig nem más, mint a frissentartó fólia.

Ezzel a trükkel soha többé nem ragad össze a folpack

Megvan az, amikor próbálnál letépni egy darab frissentartó fóliát a gurigáról, de úgy tapad, mintha az élete múlna rajta?

Vért izzadsz, mire sikerül levágni egy darabot, aztán gondol egyet és teljesen összetapad. Az alábbi trükk pontosan ezekre a kellemetlenségekre jelent megoldást, és egyszerűbb, mint gondolnád.

Tedd a fagyasztóba a frissentartó fóliát

@sidneyraz

oh ok well ok well #todayilearned #tipsandtricks #householditems #lifehack

♬ original sound - sidneyraz

A @sidneyraz nevű felhasználó által megosztott TikTok-videó tanulsága szerint, ha a frissentartó fóliát a fagyasztóba teszed, könnyebb lesz kitekerni.

Szobahőmérsékleten ugyanis jelentkeznek a fent leírt problémák, de ha egy kicsit „hidegre tesszük", akkor a frissentartó fóliát sokkal könnyebb leszedni a tekercsről, és levágni anélkül, hogy folyton összetapadna.

Van azonban egy aprócska bibi ezzel a fifikás trükkel: bár a fóliát könnyebb kitekerni és levágni, ha hidegebb hőmérsékletű, nem biztos, hogy a leghatékonyabb, ha le akarsz valamit fedni vele. A kommentelők a videó alatt azt írták, hogy a fólia „tapadása" nem biztos, hogy olyan erős, amikor hideg. Azonban @sidneyraz azt állítja, hogy neki tökéletesen bevált ez a módszer. Te kipróbálnád ezt a trükköt?

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


További zamatos, nyári receptek várnak rád itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!