Házimenza

„Nincs benne semmilyen kézműves vonal, csak a hús, egy jó...

Talán már nincs is olyan hamburgerkedvelő ember Magyarországon, aki ne hallott volna a Simon's Burger amerikai stílusú burgereiről. Jelenleg két belvárosi étteremben lehet kipróbálni az általuk készített finomságokat, ám a kígyózó sorokból ítélve a jövőben új helyeken is találkozhatunk majd velük. Többek között erről is beszélgettünk Tóth Simonnal, a junk food stílusú étterem megálmodójával.

Dimashky-Korompai Tímea

6 örök érvényű konyhai okosság, amit jó, ha tudsz

Nemcsak a rég bevált családi recepteket, hanem olyan konyhatechnológiai fogásokat is érdemes ellesni a nagyoktól, amelyek lehet, elsőre meglepőnek tűnnek vagy a „hivatalos” receptekben nem ajánlják, sőt tiltják őket, nekik valamiért mégis működnek. Mutatunk pár ilyen hasznos tippet.

Szekeres Dóra

4 alap keleti fűszerkeverék, amit otthonra szerezz be

A különböző fűszerkeverékek teljesen új karaktereket adhatnak a megszokott ízeknek is, érdemes időről időre feldobni kicsit a megszokott otthoni repertoárt. A közel-keleti konyhákban is számos olyan fűszerpárosítás és keverék létezik, amelyeket bátran használhatunk zöldséges és húsételekhez és nem is nehéz beszerezni őket.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.