Házimenza

Foszlós-puha színházi perecet sütöttünk, túlsajtozva, ahogy kell

Ha egy valamit élveztünk gyerekként a színházakban (amit legtöbbször kötelességből látogattunk osztályprogram gyanánt, esetleg szüleink rángattak el minket), az a szünetben bekapkodott foszlós sajtos perec volt. Már ha nem volt kőkemény...mi most reprodukáltuk a nosztalgikus sós finomságot, elég jól sikerült!

Nosalty

9 édes tészta, amivel ebédidőben is nassolhatsz

Az édes tészta azért egy kiváló dolog, mert főételnek számít, mégis olyan, mintha édességet ennénk. Ebbe még a legmakacsabb, legünneprontóbb felnőttek sem tudnak belekötni, jöjjön hát a dió, a gríz, a mák és még sok minden más!

Nosalty

Heti menü – minden, amit a cukkiniból kihozhatsz

Rendhagyó spagettiszósz, gazdagon pakolt rakottas, szaftos brownie, sűrű raguleves, selymes krémleves, igzalmas főzelék, olaszos rizottó...annyi minden készülhet cukkiniból! Egész évben kapható, variábilis, egész olcsó, ne hanyagoljuk el! Főzzetek velünk a következő héten is!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek