húsmentes

Házi vegán tiramisu készült a konyhában, megmutattuk, hogyan sül a...

A múlt héten a Húsbavágó kampányunk keretein belül száműztük a hússal kapcsolatos tartalmakat és recepteket, ennek ellenére – vagy éppen ezért – rendkívül izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött: elárultuk, hogyan főzhetsz magyarosan hús nélkül is, csupán két hozzávalóból készítettünk tortillát, és csodás sült szőlős szendviccsel vettük le a vendégeket a lábukról.

Nosalty

8 étterem, ahol nem (csak) tésztát tukmálnak a vega vendégre

Attól, hogy valaki nem eszik húst/halat, nem azt jelenti, hogy szegényes az étrendje. Sőt! Az éttermekben azonban rendre azt gondolják, elég a rántott zöldség és az olaszosnak titulált rizottó vagy tészta. De nem ezekben az éttermekben! 8 olyan helyet mutatunk, ahol kiváló vega opciókat is tartanak úgy, hogy alapjáraton nem vega vendéglátóhelyként üzemelnek, csupán haladnak a korral, törődnek a vendégek igényeivel, és a legváltozatosabb módon igyekeznek felépíteni a menüjüket.

Nosalty

Budapest kínai piaca a fura nevű büdös tofuval várja a...

A fővárosban, azon belül pedig Kőbányán kell keresni a Chinatown Budapest „éjszakai piacát”, ami már 10 éve kedves találkozóhelye a budapesti kínai közösségnek és az ázsiai ételek szerelmeseinek is. Mutatunk néhány húsmentes különlegességet, hogy legközelebb már tudj választani közülük!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek